Hizmetlerimiz

Deniz Yolu Taşımacılığı

Geniş ve güçlü acente ağımız ile tüm Türkiye‘den limanlara müşteri ihtiyaçları doğrultusunda kapıdan kapıya konteyner, parsiyel servis, açık-dökme yük, proje taşımacılığı, gemi kiralama gibi tüm deniz ve diğer nakliye hizmetlerini sunabilmekteyiz.  Farklı ekipman çeşitleri ve konsolidasyon hizmetlerini kapsayan Deniz Taşımacılığı ürün yelpazesi ile, kargonuzun doğru yere doğru zamanda uygun maliyetle ulaşmasını sağlıyoruz.  En büyük hedefimiz olan müşteri memnuniyeti doğrultusunda deneyimli, güçlü ekibimiz ve geniş acenta ağımız ile beraber müşterilerimize en uygun taşıma alternatifleri sunuyoruz.  

Depolama

Alemdar Nakliyat; müşteri sorunlarını, beklentilerini ve lojistik ihtiyaçlarını tespit ederek, terzi usulü çözümlerle müşterilerinin işine değer katacak hizmetler sağlamaktadır. Daha kaliteli, sağlıklı ve aynı zamanda maliyet avantajı sağlayan çözümleri müşterilerine sunabilmektedir. Sektörel bilgi birikimi yüksek kadrosuyla, çok kullanıcılı depolarının kaynak kullanımında yarattığı sinerji, maliyet ve operasyonel esneklik sayesinde müşterilerinin değişken taleplerine en az kaynak kullanımı ile yanıt vermektedir.

Alemdar Nakliyat dağıtım merkezlerinde; sipariş yönetimi, stok yönetimi, envanter yönetimi ve bayi yönetimi hizmetleri sunulmaktadır. Alemdar Nakliyat bünyesinde proje yönetimi konusunda sektör bazlı uzmanlaşmış bir “İş Geliştirme” ekibi bulunmaktadır. Her tesiste lokal olarak görev yapmakta olan ekip üyeleri, operasyonu yakından takip ederek sürekli iyileştirme prensibiyle, verimliliğin ve operasyonel kalitenin artırılması hedefiyle tasarlanan süreçlerin zamanında ve sorunsuz şekilde sahaya uyarlanmasını sağlamaktadırlar.

Hava Yolu Taşımacılığı

Özenle seçilmiş tedarikçilerle çalışarak, daha fazla memnuniyet sağlayabilmek için kusursuzlukla plan yapabilmeniz için dünyanın ana hatları üzerinde faaliyet gösteriyoruz. Zaman kazanmanız için havayolu servisimizle sizlere dakikaların hesabını tutarak hizmet üretiyoruz. İhtiyacınız olan her noktadan her noktaya teslimatlar yaparak sizlere alternatif çözümler üretiyoruz.

Entegre Lojistik Hizmetleri

Alemdar Nakliyat, entegre lojistik hizmetleriyle müşterilerine tek kaynaktan etkin bir tedarik zinciri yönetimi sunmaktadır. Operasyonların bir kontrol merkezinden sağlanması; sürecin daha iyi yönetilmesini ve maliyet avantajını da beraberinde getirmektedir. Alemdar Nakliyat müşterileri için özenle oluşturulan çözümler, birer proje olarak ele alınmakta ve yürütülmektedir. Projenin kapsamı, amaçları, hedefleri, başarı kriterleri ve sorumlulukları en ince ayrıntısına kadar tanımlanmaktadır. Belirlenmiş hedeflerin, maliyet ve zaman kriterlerine uygun olarak yerine getirilebilmesi amacıyla kaynakların en etkin şekilde yönetimi sağlanmaktadır.

Ekspres Taşımacılık

Minivan Karayolu ekspres taşımacılığı, hava yolu taşımacılığına alternatif olarak daha ekonomik, hızlı ve güvenli bir taşıma şeklidir. Ürünleriniz, gideceği ülkeye bağlı olarak ortalama 24 ile 72 saat civarında teslim edilir. Minivan ekspres taşımacılığı size lojistik te en hızlı çözümü sunar. Alemdar Nakliyat Taşımacılık olarak, modern araçlarımız ile 1200 kilograma kadar olan yüklerinizi her yere taşıyoruz.

Minivan ekspres taşımacılığı ile garantili taşıma gerçekleştiriyoruz. Sunduğumuz çözümler diğer taşıma yöntemlerine göre daha hızlı, daha güvenli ve daha ekonomiktir. Ayrıca havayolu taşımacılığına göre de daha az evrak ve formalite işlemi ile taşıma işlemleri gerçekleşir.

Minivan taşıma hizmetlerimiz tüm Avrupa’yı kapsamaktadır.

Minivan ekspres taşımacılığı yapan firmalar içerisinde sunduğumuz hizmetler ile her zaman size en iyiyi vermek için çalışıyoruz. Ekip üyelerimizden, iş ortaklarımıza kadar uzun vadeli ve güvene dayalı ilişkiler geliştiriyoruz. Bizim için müşteri memnuniyeti kadar çalışan memnuniyeti de önemlidir.

Size sunduklarımız;

Modern araçlar,
Deneyimli ve uzman kadro,
Tam zamanlı bilgi akışı,
Şeffaf hizmet anlayışı,
Tam zamanında teslimat,
%100 müşteri memnuniyeti,
7/24 müşteri desteği,
Hizmetlerimiz özel araçlar ile ekspres ulaşımdır.

Proje ve Kombine Taşımacılığı

Alemdar Nakliyat proje taşımacılığı hizmetleriyle; gabari dışı kabul edilen ağır ve hacimli yükleri ideal zaman ve maliyetler dahilinde istenilen noktaya ulaştırmaktadır. Müşterilerine sunduğu şeffaf fiyat politikası ile izlenebilir maliyetler yaratan Alemdar Nakliyat, müşterilerinin ihtiyaçları doğrultusunda çözümler üretmektedir. Enerji, endüstri, inşaat, petrol, gaz ve madencilik gibi sektörler için proje taşımacılığı hizmeti veren Alemdar Nakliyat, sahip olduğu tecrübeli uzman kadrosu, güvenilir ve güçlü partner ağı ile müşterilerinin ihtiyaçlarına özel çözümler üreterek iş planlarını ortaya koymakta ve kaynak yönetim stratejileri geliştirerek uygulamaktadır. Transit süre, ürün özelliği, çıkış ve varış noktaları gibi kriterleri göz önünde bulunduran Alemdar Nakliyat, müşterilerine uygun olan kara, hava, deniz, demiryolu ve Intermodal taşıma seçeneklerini sunmaktadır. Alemdar Nakliyat proje taşımacılığı kapsamında liman operasyonları ve vinç organizasyonlarını da yürütmektedir.

Parsiyel Taşımacılık-LTL (Less Truck Load)

Küçük miktarlı ürünlerden büyük yükleme partileri oluşturularak ölçek tasarrufu sağlanan parsiyel araç taşımacılığı; çıkış günlerinin sıklığı nedeniyle komple taşımacılığa göre daha esnektir. Geniş hizmet ağı sayesinde, önceden belirlenmiş zaman aralıklarına uygun teslimatlar gerçekleştirilmektedir. Kapalı kasa, frigo, çift katlı treylerler; tenteli, kapalı kasa, frigo konteynerler ile farklı ekipman türlerini kullanarak esneklik yaratabilmektedir. Türkiye geneli il merkezlerine İstanbul’dan 600km’ye kadar olan mesefaler için 1 gün, 600km-1.000km arası mesafeler için 2 gün, 1000km üzeri mesafeler için 3 günde teslimat gerçekleşmektedir. Transmap, gun içinde müşteri adreslerinden ve kendi depolarından topladığı ürünleri, ana transfer merkezlerinde konsolide ederek aynı gün ilgili varış illerinin bağlı olduğu transfer merkezlerine sevk etmektedir.

Halihazırda Parsiyel dağıtım hizmetinde bulunan firmalar bu sistemi genelde ambarlar gibi piyasa araçları kullanarak tek yön çalışacak şekilde kurmuşlardır. Bu sistem genelde her şey İstanbul, Gebze’den Türkiye’ye çıkar mantığında çalışmaktadır. Bolu Düzce Bursa ve Adana gibi ana üretim şehirlerinden ana üretim şehirlerine taşıma ve dağıtımı çok az sayıda firma sağlayabilmektedir. Ancak firmalar Samsun’dan Aydın’a veya Adana’ya mal dağıtmak istediğinde sistem ya yoktur ya da çok pahalıdır.Transmap bu sistemi Türkiye’nin 16 ana şehrinde bulunan Transmap aktarma merkezleri ve dağıtım noktaları üzerinden, müşterisine takip edilebilir, süratli ve uygun maliyetli olarak sunmaktadır.

Transmap ile Dağıtımın Avantajları

› 24/7 Türkiye Çapında Müşteri Hizmetleri
› Tarifeli Teslimat Tablosu
› Online Sipariş Yönetimi ve Yük Takibi
› Kaybolmaya Karşı Sigorta
› Uzman ve Profesyonel Depo / Taşıma Kadrosu
› Uygun Dağıtım Maliyeti

Transmap Servisleri

› Adresten Alım
› Mikro Dağıtım
› Depo Teslimatı
› Market Zincirlerine Platform Hizmetleri
› Katma Değerli Hizmetler (Koli, Paketleme, Copacking ve Bundling)

Uluslararası Kara Yolu Taşımacılığı

Alemdar Nakliyat uzman kadrosu ile tüm uluslararası taşımacılık operasyonlarınızda ve projelerinizde hizmet ortağınızdır. Taşıma hacminize ve taleplerinize uygun taşımacılık çözümleri tasarlayarak tüm nakliye akış sürecinizi optimize ederek, yönetir.
Alemdar Nakliyat, tüm Avrupa, Türkiye, Rusya, Ukrayna ve CIS ülkeleri arasında parsiyel ve komple araç taşımacılığı hizmeti vermektedir.

Komple: Müşterilerinin ihtiyaç ve beklentilerini zamanında, istenilen şekilde karşılayabilmek için Alemdar Nakliyat; ara taşımacılık çözümlerinde ürün hacmine göre komple ve parsiyel seçenekleri sunmaktadır. İhtiyaç duyulan tek bir siparişin taşınması olabileceği gibi, birden fazla siparişi içeren daha kompleks proje taşımaları da olabilmektedir. Müşteri ihtiyaçlarını anlayarak, taşıma sürecini en kullanışlı hale getiren esnek çözümleriyle Alemdar Nakliyat, müşterileri için gereken yükleme alanını temin etmektedir.

Parsiyel: Küçük miktarlı ürünlerden büyük yükleme partileri oluşturularak ölçek tasarrufu sağlanan parsiyel araç taşımacılığı; çıkış günlerinin sıklığı nedeniyle komple taşımacılığa göre daha esnektir. Geniş hizmet ağı sayesinde, önceden belirlenmiş zaman aralıklarına uygun teslimatlar gerçekleştirilmektedir. Kapalı kasa, frigo, çift katlı treylerler; tenteli, kapalı kasa, frigo konteynerler ile farklı ekipman türlerini kullanarak esneklik yaratabilmektedir.

Alemdar Nakliyat transit sürelere göre Standart, Ekspres, Süper Ekspres ve Speedy olmak üzere farklı servis tipleri sunmaktadır.


 

 Standart Express Süper Express Speedy
Sefer başına tek şöför  uygulaması mevcuttur.

Zaman hassasiyeti olmayan  ürünlerin makul tesim  sürelerinde maliyet avantajı  sunan servis türüdür.
Sefer başına iki şöför  uygulaması mevcuttur.

Zaman hassasiyeti olan  ürünlerde; taahhüt sürelerine  bağı kalınarak, yasal  zorunluluklar dışında serefin ara  vermeden tamamlandığı servis  türüdür.
Sefer başına iki şöför  uygulaması mevcuttur.

Zaman hassasiyeti olan  ürünlerde; taahhüt sürelerine  bağı kalınarak, yalnızca  karayolu ile yapılan taşımalarda kullanılan servis türüdür.
Sefer başına iki şöför  uygulaması mevcuttur.

Küçük hacimli araçlar ile tek  müşterinin zaman hassasiyeti  olan ürünlerin taşındığı servis  türüdür.

Komple/Parsiyel
Müşterileri ihtiyaç ve beklentilerini zamanında, istenilen şekilde karşılayabilmek için Alemdar Nakliyat; uluslararası taşımacılık, Ulusal Dağıtım taşıma çözümlerinde desi miktarına göre Komple ve Parsiyel seçeneklerini sunmaktadır. Parsiyel taşımacılık, çıkış günlerinin sıklığı nedeniyle komple taşımacılığa göre daha esnek bir seçenek olarak, müşterilerin değişken taleplerine uygun çözümler sunmak için etkili bir yöntemdir.

Komple TIR Taşımacılık Hizmetleri Alemdar Nakliyat, komple TIR ile kara taşımacılık çözümleri sunmaktayız. Alemdar Nakliyat, Freight ekipman, araç çeşitliliği ve size özel hizmet seçenekleri ile kara gönderi taleplerinizde çözüm ortağınızdır. Alemdar Nakliyat, izleme ve takip sistemleri ile gönderilerinizi takip

Yurtiçi Taşımacılığı

Alemdar Nakliyat sahip olduğu Türkiye’nin her yanına yayılmış geniş hizmet ağıyla, uluslararası zincir marketlerin, spor malzemeleri üzerine faaliyet gösteren dünya devlerinin, elektronik, sağlık, FMCG (hızlı tüketim malları), otomotiv sektörlerinde hizmet veren lider birçok markanın, dağıtım ve tedarikçilerinden malzeme toplama işlemlerini başarıyla yönetmektedir. Sektör ve ürün tipinden bağımsız her türlü ihtiyaca cevap verebilen Alemdar Nakliyat, geliştirdiği yeni iş modelleriyle müşterilerinin önemli çözüm ve iş ortağıdır.

Ulusal Dağıtım kapsamında sunulan hizmetler:

•Türkiye genelini kapsayan dağıtım ağı ile tonaj ve hacim kısıtlaması olmadan standart teslim süreleri çerçevesinde kaliteli ve güvenilir parsiyel taşıma hizmeti. 
•Komple yükler için sefer bazlı araç tedariği.
•Şehir içi- şehir dışı çok noktalı dağıtım ve toplama hizmetleri için dedike çalışacak araçlar ve eğitimli personel ile sektörlere özel taşıma çözümleri. •Sağlık sektörüne hizmet vermek üzere oluşturulmuş, özel filo ile ecza depoları ve ambarlara ürün teslimatı. 
•Sağlık ve gıda sektöründe bulunan müşterilerin ihtiyaçlarını karşılamak üzere taşıma çözümleri. 
•Müşteriler için web üzerinden sunulan iade portalı ile ürünlerin zamanında, takip edilebilir şekilde bildirilen adreslerden toplanması ve merkez birimlerine teslimatı.